Gümrükçüoğlu oyunu kullandı

Soğuksu Mahallesi’nde bulunan İşitme Engelliler Lisesi’nde bulunan 2135 numaralı sandıkta 285’nci sırada oyunu kullanan Başkan Gümrükçüoğlu seçimlerin Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu’na Soğuksu Mahallesi Muhta

Gümrükçüoğlu oyunu kullandı

Soğuksu Mahallesi’nde bulunan İşitme Engelliler Lisesi’nde bulunan 2135 numaralı sandıkta 285’nci sırada oyunu kullanan Başkan Gümrükçüoğlu seçimlerin Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu’na Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk’te eşlik etti.

Ailesi ile birlikte oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu seçimlerin Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olması diliyorum. Barışçıl bir şekilde tüm Trabzon halkı şehrimize yakışır bir seçim süreci geçirdi. Siyasi partilerimizin yaptığı bilgilendirmeleri olgun bir şekilde dinleyerek kendi düşüncesini sandığa yansıtacaktır. İnsanlarımız demokrasinin en güzel idare biçimi olduğunu gösterir tarzda gelip oylarını kullanıyorlar. Bu olgunluk bizler sevindiriyor. Bu seçim ülkemiz için ve bütün dünya için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu seçimden sonra ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel