Gümrükçüoğlu: Onların emrindeyiz

Trabzon Büyükşehir Belediye Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe mahalle muhtarları ile yaptığı toplantılarını sürdürüyor.Düzköy İlçesi mahalle muhtarları ile Belediyede bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu her ilçeye ve her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla

Gümrükçüoğlu: Onların emrindeyiz

Trabzon Büyükşehir Belediye Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe mahalle muhtarları ile yaptığı toplantılarını sürdürüyor.

Düzköy İlçesi mahalle muhtarları ile Belediyede bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu her ilçeye ve her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Ak Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt da hazır bulundu.

Toplantıda muhtarları dile getirdiği görüş ve önerileri tek tek dinleyip not alan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un hemen her ilçesinde olduğu gibi Düzköy’de de yol ve altyapı taleplerinin ön plana çıktığını ifade etti. Gümrükçüoğlu, ekonomik gerçekler çerçevesinde Düzköy’ün sorunlarının çözümü için her şeyi yapacaklarını kaydederken, “2014-2019 döneminde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile siz değerli muhtarlarımız burada ifade ettiği sorunların önemli bir kısmını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

İmkânları ölçüsünde her ilçeye ve her mahalleye eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Muhtarlarımız mahallelerimizin temsilcileridirler. Dolayısıyla da mahallelerin ve kentin nabzını en iyi sizler tutuyorsunuz. Hepimiz bu şehre hizmet etmek için omuz omuza, kol kola çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Önerileri ve öngörüleri yanında tenkitleri de kıymetli. Muhtarlarımız halkımızın temsilcisidirler. Bizlerde muhtarlarımızın emrindeyiz, dolayısıyla da halkın emrinde oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzköy mahalle muhtarları ile AK Parti İlçe teşkilatı ilçelerine verdikleri katkılardan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

dsc_1807.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel