Gümrükçüoğlu, öğrencilerle buluştu

Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Yalçın Akdoğan: ''Bu sürecin tek kaybedeni var''Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri Trabzon B

Gümrükçüoğlu, öğrencilerle buluştu

Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yalçın Akdoğan: ''Bu sürecin tek kaybedeni var''

Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sınıf öğretmeni Mustafa Kara ile birlikte öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilere çikolata ikram eden Başkan Gümrükçüoğlu, her zaman eğitim kurumlarına katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerden öğretmenlerini, anne ve babalarını çok sevmelerini isteyen Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı olacak gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlayan velilere ve okul idarecileri ile öğretmenlere teşekkür etti.

Öğrencilere seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, "Sizleri çok seviyorum ve derslerinizde başarılı olmanızı istiyorum. Annenizin babanızın sözünden çıkmamanızı, öğretmenlerinizi sevip saymanızı ve onları dinlemenizi istiyorum. Yoldan karşıya geçerken çok dikkatli olmanızı, yaya geçitlerini kullanmanızı, kırmızı ışığa çok dikkat etmenizi ve kötü alışkanlıklardan uzak durmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda çocuklara kitap hediye eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Teknolojik gelişmeler ve internet maalesef kitaba olan ilgiyi azalttı. Bu nedenle biz hep diyoruz ki bir şeye bağımlı olacaksanız kitap okumaya bağımlı olun. Kitap en iyi arkadaştır" ifadelerine kullanarak çocuklara kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler