Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerinde

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. Trabzon’u geleceğe taşımak için yaptıkları çalışmaları da anlatan G

Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerinde

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. Trabzon’u geleceğe taşımak için yaptıkları çalışmaları da anlatan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde şehre en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette vatandaşların istek ve önerilerini tek tek not eden Gümrükçüoğlu yapımı devam eden Uğurlu-Karşıyaka yolunun tamamlanması ile mahallenin daha da hareketli hale geleceğini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu. 24 Şubat Caddesi’nin devamında olan arsayı kamulaştırarak yılların sorununu çözdüklerini ve 2 Nolu Beşirli Mahallesi’ni Karşıyaka Mahallesi’ne bağlayan yolun yapım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel