Gümrükçüoğlu mahalle gezilerini sürdürüyor

Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla bir çay içmek benim için dünyalara bedel Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Üniversite Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, mahallede yeni yapılan camii

Gümrükçüoğlu mahalle gezilerini sürdürüyor

Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla bir çay içmek benim için dünyalara bedel

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Üniversite Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, mahallede yeni yapılan camiin çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Meclis Üyesi Seyfullah Kınalı ile Mahalle Muhtarı Ahmet Varol'un da katıldığı ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Başkan Gümrükçüoğlu, dile getirilen sorunların giderilmesi için birim müdürlerini arayarak çözümlenmesi için talimat verdi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerini dile getirerek, vatandaşları ziyaret edip onlarla birlikte olmak, dertlerini dinlemek ve bir çay içmek benim için dünyalara bedel. Bütün arkadaşlarımla beraber sizlerin emrinizdeyim.

Üniversite Mahallesi'nde yapmayı planladığımız park ve dinlenme alanlarının yapım ihalelerini 2013 yılında gerçekleştirmeye gayret göstereceğiz. Üniversite Mahallesi'ne yapmayı planladığımız iki parkın maliyeti yaklaşık 6-7 milyon arasında. Burada yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır. İmkânlarımız ölçüsünde birlik ve beraberlik içerisinde bu kente en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

       Büyükşehir ile birlikte vatandaşların daha iyi hizmet alma imkânına kavuşacağını da sözlerine ekleyen Başkan Gümrükçüoğlu, "Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel