Gümrükçüoğlu, ile ilgili ŞOK açıklamalar

HABER61 HABER SERVİSİ-BAHAR KURBAY Her çarşamba saat 15.00 da Haber61 tv ekranlarında yayınlana Gelde Konuşma programına katılan CHP Trabzon il Başkanı Yavuz Karan, Trabzon'u şok edecek açıklamalara imza attı. Trabzon gündemini sarsan Akyazı Spor Kompleks

Gümrükçüoğlu, ile ilgili ŞOK açıklamalar
HABER61 HABER SERVİSİ-BAHAR KURBAY
 
Her çarşamba saat 15.00 da Haber61 tv ekranlarında yayınlana Gelde Konuşma programına katılan CHP Trabzon il Başkanı Yavuz Karan, Trabzon'u şok edecek açıklamalara imza attı.
 
Trabzon gündemini sarsan Akyazı Spor Kompleksi’nin adını Recep Tayyip Erdoğan koyalım önerisini meclise taşıyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun bu fikrinin yanlış olduğu dile her fırsatta dile getiren Karan, 'Belediye Başkanımısın tefecimisin ' sözleriyle de açıklama yapmasını istedi.
 
Karan'ın yaptığı o açıklamalar şöyle;
 
‘İlerde dokunulmazlık kazanamazsam bunların hesabını vereceğiz düşüncesiyle yalakalık yapıp Milletvekilliği almaya çalışmasın’ ifadelerini kullanan Karan, şunları söyledi;
 
‘Sayın belediye başkanı konu ile ilgili soru yöneltim diye bana dava açtı. Buradan ona seslerniyor değil 1 dava 100 dava açsan da susturamazsın beni. Biz bu yollarla sindirilecek adam değiliz. Kimsenin haramına el uzatmamış bir olarak uzatanlara dur dmek ben en tabi hakkım. Trabzon halkının sizi getirdiği o başkanlık koltuğunu kullanarak servetinize servet katamazsınız.  Bu görevi kullanıp yan gelir elde etmek ne haddinize hesap verin. 
 
‘BELEDİYE BAŞKANIMISIN TEFECİ Mİ?’
Başbakan diyor ki paradan para kazanma devri bitmiştir. Siz diyorsunuz ki ben 2 tirilyon verdim şimdi 3.5 trilyon ederdi. Sen belediye başkanı mısın tefecimisin. Bunlar yaşanırken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun mal beyanı değişmiştir. Vali de bu işe alet olmuştur. Sadece bu değil.
 
SAĞIROĞLU İLE ORTAKLIIK...
 
Yomra’dan bir arsa kapatmış kapattığı alana imar düzenlemesi yapmış 6-7 trilyonluk bir rant sağlamış olduğu bir alan var. Bu konu ile ilgili derin araştırmamı yapıyorum. Elimde tapu da var, belgede tamamlamam gereken birkaç araştırmanın ardından bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşacağım. Bu işin içerisinde Yomra Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’da vardır. 200 bin liraya aldıkları yeridem rant sağladılar. Her şeyin hesabını verecekler. Herkes haddini bilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel