Gümrükçüoğlu" Hizmet nasıl yapılır gösterdik"

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı bugün 19 Mayıs Spor Salonu'nunda gerçekleştirildi. Toplantıda partinin önemli isimleri açıklamalarda bulundu.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da burada açıklamalar yaptı. Halka hizmetin ne olduğunu gösterd

Gümrükçüoğlu" Hizmet nasıl yapılır gösterdik"

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı bugün 19 Mayıs Spor Salonu'nunda gerçekleştirildi. Toplantıda partinin önemli isimleri açıklamalarda bulundu.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da burada açıklamalar yaptı. Halka hizmetin ne olduğunu gösterdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu şöyle konuştu;

Trabzon adaylarını tespit etmiş ve 30 martta kadar hizmetlerini sürdürecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halka hizmet nedir o zamandan, arkasında hükümet olmadan gösterdi. 76 milyonu sevmek beraber olmak nedir herkese gösterdi. Trabzon ili sizlerin ve teşkilatımızın gayretiyle bugün belediyecilik hizmetleri bakımından ikinci sırada, yaşanabilir kentler arasında 4., temizlik bakımından en temiz şehir seçilmiştir.

Belediyecilik hizmetlerinde üstadımız Başkanımız recep Tayyip erdoğan2ın buı kutlu seçimlere gitmek gibi, hepimizin bildiğin gibi ülkemiz 17 Aralıktan itibaren çok ayrı bir sınavdan geçiyor. Ama 2002 den beri milletin teveccühü ile demokrasi nedir insan hakları nedir herkese göstermiştir. Mezhebi etnik kökeni ne olursa olsun herkesi kardeş kabul eden biz hep birlikte Türkiye’yiz diyen anlayışının önü 2014 mahalli seçimlerinden önce kesilmek istenmiştir.

Dünyada bir dakika diyerek Filistin’de bebeklerin katledilmesine karşı çıkan. Başbakanımız bu durumu müdahale ettiği için bu komplo ile karşı karşıya kaldı. Bütün bu kirli planların sonrasında bütün teşkilatlarımız olarak bu seçimin zizimilletimize torunlarımızın çocuklarımızın onların geleceklerinin ülşkemizin istiklalinin seçimi olduğunu anlatacağız. Yine belediyeciliğin nasıl olduğunu, halka hizmetkarlığuın nasıl olduğunu herkese göstereceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel