Gümrükçüoğlu: Hasetlik etmeyin

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın aylık olağan toplantısına katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapılan ve devam eden projeler ile yatırımlarla ilgili mecliste sunum gerçekleştirdi.Sun

Gümrükçüoğlu: Hasetlik etmeyin

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın aylık olağan toplantısına katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapılan ve devam eden projeler ile yatırımlarla ilgili mecliste sunum gerçekleştirdi.

10822209_856198497807965_1096461599_n.jpgSunumda CHP ve MHP’nin eleştirilerine de gönderme de bulundu. “Yatırımları sanki kendi yapıyor, paraları cebinden mi ödüyor” eleştirilerine Başkan Gümrükçüoğlu, “Daha önce meydanın yenilenmesi için çok uğraştık. O dönem esnaf kardeşlerimiz ağzına geleni bana söylediler. Şimdi hiçbiri konuşmuyor. Hepsi memnun. Meydanda vay efendim, ‘lamba sönmüş kırılmış, parke kırıkmış’ Tabi ki olacak! Bizde düzelteceğiz. Yenisini yapacağız bizde…

Bakın bir de diyorlar ki, ‘Bunları sanki kendi cebinden çıkan paralarla yapıyor’ Bunu diyenler hasetlik ediyor. Şehri sevelim beraber kucaklayalım. Şehri hizmet edelim de hangi bütçeyle hangi parayla yaparsak yapalım. Hasetliğin alemi yok. Trabzon’a yazık ediyor.” Şeklinde konuştu. Projelerle ilgili bilgi verirken Kanuni Bulvarı için, “Şaheser” derken Reşadiye kavşağındaki viyadükle ilgili gelen eleştirilere, “Bizde dal çık olsun Hollanda’da böyle dedik. Ama Karayolları ‘dal çık yapamayız, burası olmaz’ dedi. Herkes mühendis kesildi zaten” diye cevap verdi.

10836496_856198444474637_1881143098_n.jpgHAVA KİRLİLİĞİ VAR DİYORSAN

Doğalgazla ilgili hava kirliliğine değinen başkan Gümmrükçüoğlu, "abone sayısının düşük olması nedeniyle bizde sıkıntı yaşıyoruz. Trabzon'da hava kirliliği var diyorsan, doğalgaz kullanacaksın kardeşim, başka çaresi yok. Bazı arkadaşlar abone olmayanlara ceza verelim diyor ama öyle bir şey olamaz. Kalırız mahkeme kapılarında" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel