Gümrükçüoğlu hamsi şöleninde

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen şölende Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oda çalışanlarını yalnız bırakmadı. Oda üyeleri arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı geliştirme adına org

Gümrükçüoğlu hamsi şöleninde

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen şölende Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oda çalışanlarını yalnız bırakmadı. Oda üyeleri arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı geliştirme adına organize dilen hamsi şöleninde davetliler mangal başında hamsi yemenin tadını çıkardılar.

Şölende bir açıklama yapan Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı
Şaban Bülbül, "Üyelerimiz arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı pekiştirme
adına düzenlemiş olduğumuz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp
yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz"
diye konuştu.
 
Makine mühendisleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Sayın Oda Başkanımız Şaban Bülbül Bey’in davetinden büyük mutluluk duyduk.
 
Bu anlamlı günde yanlarında olmak ve onlarla bu güzel günü paylaşmak bizi ayrıca onure etmiştir. Organizasyonu düzenleyen Oda Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler