Gümrükçüoğlu gezilerine devam ediyor

Trabzon AK Parti Şalpazarı Şubat ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve partililer katıldı.Trabzon Beled

Gümrükçüoğlu gezilerine devam ediyor

Trabzon AK Parti Şalpazarı Şubat ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve partililer katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu toplantı salonunun önünde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Partililerle kucaklaştıktan sonra Başkan Gümrükçüoğlu toplantıya katıldı. Toplantının açılışında AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, KadınKolları Başkanı Emine Öztürk, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz birer konuşma yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un Büyükşehir olmasının şehrin geneline hizmet olarak yansıyacağını ifade ederek, ‘’

Trabzon daha önce belediye meclis üyelerimizin oylarıyla bütün şehir olmuştu. O sırada muhalefetteki bazı arkadaşlar ‘Trabzon neden büyükşehir olmuyor’ diyerek bizleri eleştirmişti. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Trabzon büyükşehir olunca bu kararı alkışlamaları gereken muhalefetteki bazı kişiler ’Trabzon neden tüm il sınırlarıyla büyükşehir oldu biz Arsin ile Mersin arasında büyükşehir istiyorduk’ demeye başladılar. Büyükşehirin nimetlerinden Şalpazarı neden mahrum kalsın, Şalpazarı gibi merkeze uzak kalan ilçeleri de bu hizmetlerden faydalanacak. Biz Trabzon da yaşayan vatandaşlarımızın hiç birini birbirinden ayırmıyoruz, ayıranları da dikkate almıyoruz ‘ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel