Gümrükçüoğlu "Esnafımız baş tacımızdır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.Genel Sekreter Yardı

Gümrükçüoğlu "Esnafımız baş tacımızdır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile birlikte esnafı ziyaret eden Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Esnafın toplumun aynası olduğunu ve yaptıkları esnaf ziyaretleri vatandaşın sorun ve isteklerini yakından öğrenme imkânı bulduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon bir esnaf kentidir. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde esnafımız çok önemli katkılar sunmaktadırlar” dedi.  

Başkan Gümrükçüoğlu kentin sorunlarını en iyi bilen esnafın yol göstericiliğinden her zaman istifade etme gayreti içerisinde olduklarını belirtti ve ellerindeki imkanlar ölçüsünde esnafa desteklerini sürdüreceklerini söyledi. “Esnafımız bizim için baş tacıdır” diyen Gümrükçüoğlu, “Toplumun omurgasını oluşturan esnafımız ülke ekonomisinin de vazgeçilmez unsurudur. Trabzon'u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için esnafımızın desteğine her zaman ihtiyacımız vardır. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler