Gümrükçüoğlu esnafı bırakmıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İskenderpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan yardımcıları Ergin Aydın ve Hüseyin Turan ile birlikte Meydan bölgesinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Güm

Gümrükçüoğlu esnafı bırakmıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İskenderpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan yardımcıları Ergin Aydın ve Hüseyin Turan ile birlikte Meydan bölgesinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun omurgası olduğuna dikkat çekti.

Başkan Gümrükçüoğlu mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, “ Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımızı sık sıkı ziyaret ediyoruz. Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim ve istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel