Gümrükçüoğlu Esentepe'ye gitti

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'nin, Trabzon'un en güzel mahallelerinde biri haline geleceğini söyledi.Gümrükçüoğlu, beraberindeki Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yanmış, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Seli

Gümrükçüoğlu Esentepe'ye gitti

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'nin, Trabzon'un en güzel mahallelerinde biri haline geleceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, beraberindeki Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yanmış, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Selim, Ak Parti Meclis Gurup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Esentepe Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle görüştü, sorunlarını dinledi.

Trabzon Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde fizibilite çalışmalarının tamamlandığını belirten Gümrükçüoğlu, "Halihazır haritalar çıkarıldı, imar planı yapıldı. Gayrimenkul değerleme çalışmaları bitirildi ve alan üzerinde uygulanacak avan proje tamamlandı. Gelecek ay vatandaşlarla görüşmelere başlayacağız" dedi.

Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'nin de Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kentsel dönüşüme tabi tutulacağını ve bu konuda gerekli altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

"Burada oturan vatandaşlarımız gayrimenkullerinin karşılığında paralarını alabilecekleri gibi TOKİ'nin yapacağı evlerden yüzde 30 indirimle ve 15 yıl vade ile ev veya dükkan alabilecekler. Bu çok önemli bir avantaj. Esentepe Mahallemiz, Trabzon'un en güzel mahallelerinde biri haline gelecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel