Gümrükçüoğlu en başarılı başkan

 Sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa olarak düzenlediği ve Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından altı ayda bir periyodik olarak yapılan ankette Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir önceki anket sonuçlarından daha yüksek ora

Gümrükçüoğlu en başarılı başkan

 

Sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa olarak düzenlediği ve Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından altı ayda bir periyodik olarak yapılan ankette Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir önceki anket sonuçlarından daha yüksek orana ulaştı. 
 
Türkiye'nin büyükşehir il ve ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan araştırma sonuçları açıklandı. Ankette Trabzon deneklere, “Belediye Başkanı’ndan memnun musunuz” sorusu yöneltildi. Cevap şıklarında ise memnunun, kısmen memnunum ve memnun değilim cevapları yer aldı. Trabzon’da ankete katılanların yüzde “57.5’i memnunum”, yüzde 11,ü’ “kısmen memnunum”, yüzde 31.2’si ise memnum değilim cevabını verdi.
 
Ankette,Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan birinci, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ikinci Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba ise üçüncü sırada yer aldı. Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin 1yıl önce yaptığı araştırmada Başkan Gümrükçüoğlu Şanlıurfa, Malatya ve Denizli Belediye Başkanları’nın arkasında 4’üncü sırada yer alıyordu. 6 ay önce yapılan ankette ise Şanlıurfa Belediye Başkanı 1. Denizli Belediye Başkanı 2. Trabzon Belediye Başkanı ise 3. Sırada yer alıyordu.
 
Büyükşehir Belediyeleri arasındaki ankette ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı birinci, Samsun Belediye ikinci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ise üçüncü sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel