Gümrükçüoğlu ekibini güçlendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sessiz sedasız sağlam bir hamle yaptı. Of’un sevilen simalarından ‘iş bitiriciliği’ ile tanınan Of’un eski belediye Başkanı Murat Saral’ı ekibine kattı danışmanı yaptı. Murat Saral Kimdir?1978 y

Gümrükçüoğlu ekibini güçlendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sessiz sedasız sağlam bir hamle yaptı. Of’un sevilen simalarından ‘iş bitiriciliği’ ile tanınan Of’un eski belediye Başkanı Murat Saral’ı ekibine kattı danışmanı yaptı. 

Murat Saral Kimdir?

1978 yılında Of’ta doğdu. İlk ve Orta tahsilini Of’ta tamamladı. Genç yaşta ticarete atılan Saral, ticari faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik yaptı. Kuzey Yıldızı Derneği Kurucu Başkanlığı ve Of Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulundu.  2009 yılında Of Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi. 2011 yılında Of Belediye Başkanlığına seçildi. 2011-2014 yılları arasında yapmış olduğu başkanlık döneminde halkla kurduğu sıcak ve samimi diyaloglar neticesinde kısa sürede kamuoyu tarafından sevildi. Belediye Başkanlığının ardından ara verdiği ticari faaliyetlerine devam eden Murat Saral, Artvin, Of ve Araklı’da şubeleri bulunan Çizgi AVM’nin yöneticiliğini yürütmektedir. Saral, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel