Gümrükçüoğlu Büyükşehir'i anlatacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlenecek toplantı ile ilçe ve belde belediye başkanlarına ‘Büyükşehir’i anlatacak. 25 Aralık 2012 Salı günü saat 13.00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bilgilendirme toplantı

Gümrükçüoğlu Büyükşehir'i anlatacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlenecek toplantı ile ilçe ve belde belediye başkanlarına ‘Büyükşehir’i anlatacak. 25 Aralık 2012 Salı günü saat 13.00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bilgilendirme toplantısı için Trabzon'daki tüm ilçe ve belde belediye başkanlarına davet gönderildi.

Başkan Gümrükçüoğlu, 6360 sayılı ‘ On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini kaydederek, “Söz konusu kanunun 1. Maddesinin 1. bendine göre Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van illerinde, sınırları il mülki sınırları olmak üzere aynı adla büyükşehir belediyesi kurulması ve bu illerin il belediyeleri büyükşehir belediyesine dönüştürülmüştür.
 
Uygulamaların ilgili kanun doğrultusunda yapılması için yapacağımız bilgilendirme toplantısına tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler