Gümrükçüoğlu: Biz lafa değil icraate bakarız...

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti Araklı Ayvadere Mahalle teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde AK Parti Araklı teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğ

Gümrükçüoğlu: Biz lafa değil icraate bakarız...

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti Araklı Ayvadere Mahalle teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde AK Parti Araklı teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu yemeğe Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, Belde Belediye Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte yaptığı konuşmada, hiçbir zaman kandıran olmadıklarını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, "AK belediyecilik anlayışının insanda nasıl bir hizmet vizyonu, aşkı kazandırdığını yapılan çalışmalardan halkımız çok iyi görmekte. Eğer vatandaşımızı seviyorsak vaatlerle kandırıp onları aldatmayacağız. Bize yetki vermişse bunun sorumluluğunu hissedeceğiz. Halkı seviyorsak ona hizmet olarak vaat ettiklerimizi yerine getireceğiz. Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi kardeşim ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdı. Az imkanlarla ilçemize kazandırdığı hizmetlerden ötürü kendisine hakikaten sarılıp kucaklamak lazım onu. Araklı’da yapılan yol çalışması ile bir saatte Bayburt'a ineceğiz. En büyük ticaret güzergahlardan birini kazanmış olacağız. Hatta diyeceğiz ki Bayburt'tan bir yer alalım da yazları oraya gidelim. Önemli ticaret yolu olan Erzurum, Kars, İran, Afganistan, Azerbaycan, Güney Anadolu projesi hattına yani o bölgelere en rahat ulaşılabilen güzergaha kavuşmuş olacağız. Biz halkın deyimiyle gezen tozan ama hiçbir şey yapmayan belediye başkanı olmadık. Halkı sevdiğimiz sorumluluk hissettiğimiz için öyle olmadık olmayacağız da" dedi.

Trabzon sevgisi ile şehre hizmet ettiklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Biz laf değil icraat ürettik. 5 yıl Trabzon'un hayat standartlarını yükselttik. Fatih - Tanjant bağlantı yolu, derin deşarj sistemi, itfaiye Reşadiye kavşağı , Zağnos 2. ve 3. etap , Asfalt plenti saatte 240 ton asfalt üretiyor. Hemen belirtmek isterim ki asfaltlamada rekor kırdık. 2004- 2009 yılları arasında 5 yılda toplam 177 bin asfalt üretildi, biz sadece 1 yılda 5 yılın toplamının 20bin ton fazlasını 193 bin asfalt ürettik bu şehre. Modern otobüsler diyoruz 45 tane sıfır toplu ulaşım aracıyla hizmet veriyoruz. Eskiden tabutluk gibi araçlarla insanlar taşınıyordu artık 45 tane modern aracımızla farkımızı gösterdik. Hemen onun yanına 25 trilyonluk araç gereç parkı yaptık. Tabakhane kentsel dönüşümü de yıkımlar devam ediyor, Uğurlu - Karşıyaka yolu, Oyuncakistan, Ayasofya Kavşağı yer alıyor. Trabzon'umuza hizmetlerimiz devam edecektir. İnşallah yeni dönemde de Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç'le birlikte Trabzon'u çok daha yaşanılabilir şehir halene getireceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel