Gümrükçüoğlu Atasu'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Esiroğlu ve Atasu Belde’lerini ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldu.Gümrükçüoğlu Trabzon’un 12 Haziran seçimlerinden sonra ‘Büyükşehir’ olacağının altını çizerek birlik ve beraberlik içerisinde T

Gümrükçüoğlu Atasu'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Esiroğlu ve Atasu Belde’lerini ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldu.

Gümrükçüoğlu Trabzon’un 12 Haziran seçimlerinden sonra ‘Büyükşehir’ olacağının altını çizerek birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu Büyükşehir ile birlikte Trabzon’un iki-üç kat daha fazla hizmet alacağını belirterek, yeni aldıkları ve asfalt plentinin hizmete girmesiyle birlikte Trabzon’da asfaltlanmamış köy ve belde yolu bırakmayacaklarını söyledi.  Trabzon Belediyesi olarak ellerindeki imkanlar ölçüsünde belde ve köylere katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde devretme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Belde sakinleri ise sorun ve istekleri ile yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler