Gümrükçüoğlu asfalt sözünü tuttu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrasya Pazarı esnafına verdiği asfalt sözünü yerine getirdi. Geçen hafta Avrasya Pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Pazar esnafının Avrasya Pazarı

Gümrükçüoğlu asfalt sözünü tuttu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrasya Pazarı esnafına verdiği asfalt sözünü yerine getirdi.

 

Geçen hafta Avrasya Pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Pazar esnafının Avrasya Pazarı’nın güneyindeki yolun asfaltlanması isteklerini, “Bu yolu en kısa zamanda asfaltlayacağız. Ayrıca Avrasya Pazarı’nın çevresinde de düzenlemeler yapağız. Daha çok vatandaşımızın burayı ziyaret etmesine katkıda bulunacağız” sözünü verdi. Bunun üzerine belediye ekipleri bir hafta geçmeden yolu asfaltladı.

 

Trabzon Avrasya Pazarı Esnafları Koruma Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Muzaffer Beşinci, sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Pazarın güneyinde kalan yolun asfaltlanması acil bir ihtiyaçtı. Başkanımızı Avrasya Pazarı ziyaret ettiğinde yolun asfaltlanacağı sözünü vermişti. Başkanımız kısa bir zamanda yolumuzun asfaltlanmasını sağlayarak sözünü tuttu.

 

Bizi tozdan ve çamurdan kurtardı. Başkanımıza ve belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler