Gümrükçüoğlu Algün'ü ziyaret etti

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'ü ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, bir süre önce saldırıya uğrayan Algün'e geçmiş olsun ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, saldırının ço

Gümrükçüoğlu Algün'ü ziyaret etti

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'ü ziyaret etti.
 
Gümrükçüoğlu, bir süre önce saldırıya uğrayan Algün'e geçmiş olsun ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, saldırının çok çirkin bir davranış olduğunu belirterek, "Trabzon insanına gece, gündüz hizmet eden ve kıymetli bilim adamı ve başhekimimizi terbiyesizce bir davranışla karşı karşıya bırakanları, bu şehrin dokusu, halkı ve kamuoyu kabul etmeyeceği gibi dışlamayı da bilir" dedi.
 
Gümrükçüoğlu, hiç kimsenin böylesine çirkin saldırılarla Trabzon'un adını lekeleme hakkına sahip olmadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel