Gümrkçüoğlu AKP kadın kolları ile bir araya geldi

Trabzon AK Parti kadın Kolları yönetin kurulu toplantısına katılan Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte Trabzon’un gelirlerinde ciddi artışlar olacağına dikkat çekerek, “Trabzon, bölgenin ve ülkenin parlayan yıldızı

Gümrkçüoğlu AKP kadın kolları ile bir araya geldi

Trabzon AK Parti kadın Kolları yönetin kurulu toplantısına katılan Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte Trabzon’un gelirlerinde ciddi artışlar olacağına dikkat çekerek, “Trabzon, bölgenin ve ülkenin parlayan yıldızı olacaktır” dedi. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’ün daveti üzerine kadın kollarının yönetim kurulu toplantısına katıldı.
 
Toplantının açılışında bir açıklama yapan Gümüş “ İktidar partisinin kadın kolları üyeleri olarak belediyemizin yaptığı projelerle ilgili çokça soruya maruz kalıyoruz. Bize yöneltilen soruları doğru cevaplamak ve halktan gelen talepleri Sayın başkanımıza iletmek adına kendilerini toplantımıza davet ettik. Sayın Başkanımız yoğun programına rağmen bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiler. Kendilerine kadın kolları adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmasına 12.11.2012 tarihinde TBMM’de kabul edilen Büyükşehir Kanunu’nun Trabzon şehrine kazandırdıklarını anlatarak başlayan Gümrükçüoğlu “Yirmi yıl önce kısır bir siyasi çekişme yüzünden kaybettiğimiz büyükşehir olma hakkımızı nihayet Başbakanımın da özel çabalarıyla elde ettik.
 
Büyükşehirle birlikte gelirlerinde ciddi bir artış sağlayacak olan Trabzon, yeni bir ivme kazanarak bölgenin ve ülkenin parlayan yıldızı olacaktır. Çaykara’dan Beşikdüzü’ne kadar Trabzon il sınırları içerisinde yaşayan her bir vatandaşımız büyükşehrin gücünden ve imkânlarından yararlanacaktır” diye konuştu.
 
Konuşmasına 61 projenin geldiği durumu anlatan bir sunum yaparak devam eden Gümrükçüoğlu “Siz kıymetli teşkilat üyelerimizle birlikte seçimlerden önce Trabzon halkına verdiğimiz sözleri tutma adına tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi birçok projeye başladık devam ediyoruz veya bitirdik.
 
Kentsel dönüşümleriyle park bahçe düzenlemeleriyle yol yapımlarıyla ve daha birçok projeyle Trabzon’un adeta çehresini değiştirdik. Bazılarının hayal bile edemediği projeleri biz bitirdik hayata geçirdik. Bizim bu şehre ve bu şehrin insanına olan sevdamız hiç bitmeyecektir. Sizlerle birlikte tüm güzümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler