Gülümseten tabela

 Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir balıkçının çekeğin kapı ve penceresine astığı uyarı tabelası görenleri gülümsetiyor.Çekeğe astığı tabelada, “Soğuk havalarda misafir kabul etmiyoruz” tabelası astı.Kozlu sahilinde bulunan ve uzun yıllar balıkçılık yapan 5

Gülümseten tabela

 

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir balıkçının çekeğin kapı ve penceresine astığı uyarı tabelası görenleri gülümsetiyor.

Çekeğe astığı tabelada, “Soğuk havalarda misafir kabul etmiyoruz” tabelası astı.

Kozlu sahilinde bulunan ve uzun yıllar balıkçılık yapan 58 yaşında İlhami Köroğlu, eli boş gelen misafirlerinden kurtulmak için ilginç bir yöntem buldu. Çekeğin cam ve kapısına astığı tabelada, “Soğuk havalarda misafir kabul etmiyoruz” tabelası görenlerin gülümsemesine neden oluyor.

Evli ve 2 çocuğu olan İlhami Köroğlu’na neden böyle bir uyarı tabelası asıldığı sorulduğunda, “Gelen eli boş geliyor. Bende sahilden odun ve kömür toplayacağım. Seni mi ısıtacağım. Yemek iç sonrada böyle bulaşığı bırak git. Bu yazıyı bu yüzden yazmak zorunda kaldım. Gelenler öyle yapıyordu. Odun getiren yok, kömür getiren yok. Bilenler zaten gelmiyor. Tabelayı asalı 4-5 ay oldu. Yazdan hazırlığımı yaptım. Sonradan rahatsızlık duymayayım diye. Böyle otururken aklıma geldi. Matbaada bastırdım yazıyı geldim buraya astım. Yazıyı gören artık rahatsızlık vermiyor. Gelen zaten odunla kömürle gelecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel