G.Saray kazandı tur atladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6'ıncı hafta maçında Galatasaray ile Juventus karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan maç Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.31'inci dakikada ertelenen maç, saat 15.00'de tekrar aynı dakikadan hava atışı

G.Saray kazandı tur atladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6'ıncı hafta maçında Galatasaray ile Juventus karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan maç Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

31'inci dakikada ertelenen maç, saat 15.00'de tekrar aynı dakikadan hava atışıyla başladı. Temsilcimiz Galatasaray, aradığı golü Wesley Sneijder ile 86'ıncı dakikada buldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 7'ye yükseltti, Juventus ise 6 puanda kaldı. Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi'nden devam edecek. Juventus ise UEFA Şampiyonlar Ligi macerası sona erdi ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler