Grekoromenciler şampiyon oldu

İstanbul, Ankara, Tokat, Çorum, Kayseri, Malatya, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Kastamonu, Sivas, Yozgat, Erzincan ve Amasya illeri olmak üzere 16 ilin katıldığı liselerarası Grekoromen bölge müsabakalarında Trabzon'u başarıyla temsil eden öğrenci

Grekoromenciler şampiyon oldu

İstanbul, Ankara, Tokat, Çorum, Kayseri, Malatya, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Kastamonu, Sivas, Yozgat, Erzincan ve Amasya illeri olmak üzere 16 ilin katıldığı liselerarası Grekoromen bölge müsabakalarında Trabzon'u başarıyla temsil eden öğrenciler, başarılarına bir yenisini daha eklediler.

 

Okulun Sosyal ve Sportif işlerden sorumlu müdür yardımcısı Ali Turan, yaptığı açıklamada, okulda sportif alanda idareci ve öğretmenler olarak başta beden eğitimi öğretmeni Özcan Demirel olmak üzere uyumlu bir ekip kurduklarını, özverili çalışmaların sonunda da başarıların geldiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel