Gözyaşları arasında uğurlandı

 13 yaşında hayatını kaybeden Bülbüloğlu Şirketler gurubu sahipleri Bekir, Davut, Turgut, ve Ali Bülbüloğullarının kız kardeşleri merhume Berrin Özmenoğlu ve Trabzon'un tanınmış esnaflarından Adnan Özmenoğlu'nun oğlu Mert Özmenoğlu öğle namazının ardından

Gözyaşları arasında uğurlandı

 

13 yaşında hayatını kaybeden Bülbüloğlu Şirketler gurubu sahipleri Bekir, Davut, Turgut, ve Ali Bülbüloğullarının kız kardeşleri merhume Berrin Özmenoğlu ve Trabzon'un tanınmış esnaflarından Adnan Özmenoğlu'nun oğlu Mert Özmenoğlu öğle namazının ardından İskender Paşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.
 
Cenaze törenine Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un önde gelen işadamlarının yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel