Göz yaşları Onur için aktı

 Afyonkarahisar'da geçtiğimiz hafta mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu şehit Onbaşı Onur Fikret Dülger, son yolculuğuna uğurlandı. Ankara Gata'daki törenin ardından askeri uçakla Trabzon'a getirilen Dülger'in naaşı, ilk olarak

Göz yaşları Onur için aktı

 

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz hafta mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Trabzonlu şehit Onbaşı Onur Fikret Dülger, son yolculuğuna uğurlandı.
 
Ankara Gata'daki törenin ardından askeri uçakla Trabzon'a getirilen Dülger'in naaşı, ilk olarak 1 No'lu Beşirli Mahallesi Çankaya Evleri'nde evlerinin önüne getirildi. Daha sonra Akçaabat ilçesine götürülen şehit asker için Ak Camii'de ikindi namazını müteakip tören düzenlendi.
 
Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Chp Grup Başkanı Vekili Akif Hamzaçebi, Chp Milletvekili Volkan Canalioğlu, Ak Parti Milletvekilleri Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, askerler, polisler, şehit askerin babası Zekai Fırat Dülger ve annesi Figen Mahi Dülger, abisi ve kardeşi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı. İl Müftü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından da şehit onbaşı Dülger ve diğer şehitleri için dua edildi.
 
Daha sonra bir süre top aracında konulan Dülger'in naaşı, binlerce vatandaş eşliğinde bir süre taşındı. Dülger'in naaşı, Dürpınar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel