Görele'nin eğitim önderleri

Giresun'un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Görele Fakültesi Yüksek Okul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin 3. Olağan Kongresi yapıldı.  Görele Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan kongreye Giresun Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Mustafa Demirci

Görele'nin eğitim önderleri
Giresun'un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Görele Fakültesi Yüksek Okul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin 3. Olağan Kongresi yapıldı. 
 
Görele Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan kongreye Giresun Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Mustafa Demirci ve dernek üyeleri katıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Görele Belediye Başkanı ve aynı zamanda Görele Fakültesi Yüksek Okul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi. Yeni oluşturulan yönetim kuruluna Ertuğrul Melikoğlu, Mustafa Demirci, Murat Çakır, Mehmet Salih Bilge, Şükrü Usta, Melahat Gürel ve Aydın Yaman getirildi. Denetleme Kuruluna ise Sedat Şengün, Akın Çilingir ve Bekir Öztürk seçildi.
 
Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirci, yaptığı açıklamada "Bu zamana kadar Görele Fakültesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık bundan sonrada kaçınmayacağız. Eğitime açılan Okulumuza bu güne kadar Görele halkı ve esnafından 850 bin lira, Görele dışında bulunan gurbetçilerimizden 150 bin lira ve Diğer kurumlardan gelen 50 bin lira ayrıca ayni olarak yapılan 250 bin lira yardımla birlikte toplam Bir milyon 300 bin lira olmuştur. 2008 Ekim ayında başlanılan Fakülte ve Yüksekokul binasının inşaatı bu yıl tamamlandı. Bir sınıf ve 40 öğrenciyle bir ilkokul binasında eğitim öğretime başlayan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bu sene il mezununu verdikten sonra kendi binasında 2013-2014 eğitim-öğretim yılına 612 öğrenciyle başladı” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler