Görele'de halk denizle buluşuyor

Giresun'un Görele Belediyesi ilçenin Liman Mevkiinde bulunan mevcut mendirekte çalışma başlatarak, halkın denizle barışık olmasını sağlayacak. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde inceleyerek, liman mevkinde bulunan mevcut mendireğin

Görele'de halk denizle buluşuyor

Giresun'un Görele Belediyesi ilçenin Liman Mevkiinde bulunan mevcut mendirekte çalışma başlatarak, halkın denizle barışık olmasını sağlayacak. 

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde inceleyerek, liman mevkinde bulunan mevcut mendireğin üstü doldurularak, yürüme alanı olarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Görele’yi denizle barıştıracaklarını belirten Başkan Erener, “Seçim öncesi vaat ettiğimiz hizmetlerimizi tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. Önce Çeşmebaşı Mahallesi Manasur Mevkiinde bulunan alanı mesire alanı olarak halkımızın hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise yine söz verdiğimiz hizmetlerden olan ‘Nostaljik Görele İskelesi’ ile insanımızın denizle buluşmasını sağlayacağız. Bunun ilk adımını atarak Liman mevkinde bulunan mendireğin üstünü doldurtarak düzelttik. Daha sonra betonlama, yürüme yolu, ışıklandırma ve oturma gruplarından sonra gezinti ve dinlenme alanı olarak denizle iç içe olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu vesileyle vatandaşın denizle buluşmasını sağlayacağız. Vatandaşımız hizmete açacağımız yürüme yolunda, gezebilecek, piknik yapabilecek, rahatlıkla balık tutabileceklerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel