Gönüllülerden anlamlı iftar

  Trabzon Belediyesi gönüllüleri bir restoran da huzur evi sakinleriyle  ve evde bakım hizmeti  alan yaşlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte gönüllüler, misafirleriyle yakından ilgilenip bol bol sohbet etti.  Rama

Gönüllülerden anlamlı iftar

 

 

Trabzon Belediyesi gönüllüleri bir restoran da huzur evi sakinleriyle  ve evde bakım hizmeti  alan yaşlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte gönüllüler, misafirleriyle yakından ilgilenip bol bol sohbet etti.  Ramazan ayının ruhuna yakışır bir yemekte yaşlılarla beraber olmaktan ayrı bir mutluluk duyduklarını belirten gönüllüler  ‘’Rahmet ve bereket ayı olan sevginin, saygının ve  yardımlaşmanın zirveye çıktığı böyle bir ayda toplumun manevi direkleri  yaşlılarla  birlikte olmaktan, onlara hak ettikleri saygıyı ve hürmeti göstermekten  ve onların hayır dualarını almaktan tarifsiz mutluluk yaşıyoruz. Belediye gönüllüleri olarak gerçekleştireceğimiz projelerimizde yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişileri de unutmayarak onlara yönelik çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Bize bu imkanları sağlayan ve her fırsatta bizlere desteklerini ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz ’’ dediler.

 

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldıklarını belirten konuklar gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı gönüllülere ve Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel