"Gonca güllerimiz solmasın"

Of Kaymakamı Tuncay Sonel'in göreve gelir gelmez yaptığı toplantılar, mahalle ve köy gezileri meyvelerini vermeye başladı. Öğretmenler, sağlık görevlileri, muhtarlar ve ilgili görevliler ile zaman zaman köy ve mahalle gezileri düzenleyen Kaymakam Tuncay S

"Gonca güllerimiz solmasın"
Of Kaymakamı Tuncay Sonel'in göreve gelir gelmez yaptığı toplantılar, mahalle ve köy gezileri meyvelerini vermeye başladı. Öğretmenler, sağlık görevlileri, muhtarlar ve ilgili görevliler ile zaman zaman köy ve mahalle gezileri düzenleyen Kaymakam Tuncay Sonel, okul öncesi çocukları okula kazandırmak için hafta sonları da dahil olmak üzere uğraş veriyor.

Of ilçesinde okul öncesi eğitimin yüzde 53'lerde olduğunu ifade eden Kaymakam Sonel, bu oranın yüzde doksanlara çıkarmak için ekip çalışmasının önemli olduğunu dikkat çekiyor.

Proje kapsamında Kasım ayının ilk haftasından itibaren annelere televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, çekyat ve elektrik süpürgesi gibi okul öncesi eğitimi teşvik edici çeşitli hediyeler verileceğini kaydeden Kaymakam Tuncay Sonel, okul öncesine kazandırılan öğrencilere de oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldığını kaydetti.

Öte yandan bu konuda başarılı olan personelin takdirname ile ödüllendirileceği, tespit edilen 5 idareci ve 5 öğretmenin İstanbul ve Selanik gezilerine gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler