Giresun'un Rektörünü kızdırdılar

 GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, kendisini YÖK’e şikayet ederek, hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye yapacağı basın açıklamasıyla cevap verecek. Bir ödül töreni için Giresun dışında bulun

Giresun'un Rektörünü kızdırdılar

 

GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, kendisini YÖK’e şikayet ederek, hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye yapacağı basın açıklamasıyla cevap verecek. Bir ödül töreni için Giresun dışında bulunan Rektör Attar’ın yakın çevresine kendisinin belli çevrelerce özellikle hedef olarak gösterildiğini dillendirdiği iddia edildi.  
 
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, kendisini Yüksek Öğretim Başkanlığı’na (YÖK) şikayet ederek, hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye yapacağı basın açıklamasıyla cevap verecek.  213. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katılan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Üniversitesi tarafından yılın annesine ödülünü vermek üzere Antalya’nın Alanya ilçesinde olduğu ve bugün Giresun’a döneceği öğrenildi. Giresun dışında olduğu için Geldi’nin açıklamalarını henüz okuyamadığını belirten Attar, konuyla ilgili bir açıklamada bulunacağını ifade etti. Konuyla ilgili adli soruşturmayla beraber kendilerinin de üniversitede idari soruşturma başlattığını hatırlatan Rektör Attar, darp edilen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Serhan Sertdemir’in ailesiyle de görüşmesi sonrası aileyle birlikte yaptığı açıklamada kendisinin bir rektör değil bir anne olarak öğrencilerine yaklaştığını belirtti. Olayın okul dışında yaşandığını ancak buna da kesinlikle müsaade edemeyeceğini kaydeden Attar, “Giresun’a dönüp konuyu araştıracağım. Uygun gördüğümde bir açıklama yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel