Giresunspor'da maç sonu büyük sürpriz!

Giresunsporlu futbolcu Eşref Koçak, kız arkadaşı Tansu Yaman’a bugün oynadıkları İnegölspor maçının ardından santra çizgisinde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Maçın ardından taraftarları selamladıktan sonra sahanın santra çizgisinde Tansu Yaman’a sürp

Giresunspor'da maç sonu büyük sürpriz!
Giresunsporlu futbolcu Eşref Koçak, kız arkadaşı Tansu Yaman’a bugün oynadıkları İnegölspor maçının ardından santra çizgisinde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.
 
Maçın ardından taraftarları selamladıktan sonra sahanın santra çizgisinde Tansu Yaman’a sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulunan Eşref Koçak takım arkadaşları ve kulüp yöneticilerinin alkışları arasında evlilik teklif etti. Bu esnada Maraton Tribünü’nden ‘Benimle evlenir misin?’ pankartı açıldı. Cebindeki yüzüğü çıkartıp diz çöken ve benimle evlenir misin diyen Koçak’a Tansu Yaman 'evet' diyerek evlilik teklifini kabul etti ve yüzüğü parmağına taktı.
 
Sürpriz evlilik teklifi sonrası Eşref Koçak ve Tansu Yaman çiftini taraftarlar tribüne çağırdı. Taraftarlar tezahürat eşliğinde çifte mutluluklar dilerken kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve futbolcular çifti tebrik ettiler.
20140413aw061041_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler