Giresunspor'a Nijeryalı forvet

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Akeem Agbetu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gelecek sezon için güçlü

Giresunspor'a Nijeryalı forvet

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'da forma giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Akeem Agbetu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gelecek sezon için güçlü bir takım kurmak adına yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Takıma katkı sunacağına inandıkları futbolcuları kulübün renklerine bağlamaya devam ettiklerini ifade eden Bozbağ, kapsamında, geçen sezon TKİ Tavşanlı Linyitspor forma giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Akeem Agbetu anlaştıklarını dile getirdi.

Daha önce prensip anlaşmasına vardıkları golcü oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını vurgulayan Bozbağ, "Agbetu, bu ligi yakından tanıyan, kaliteli bir futbolcu. Kendisi ile anlaşmayı çok istiyorduk. Öyle de oldu ve bu değerli oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Agbetu'nun Giresunspor’a önemli katkılar sağlayacağına inancımız tam" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Bozbağ, "Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni transferlere imza atacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler