Giresunlu kızlar bulundu

Giresun'da, iki gündür kendilerinden haber alınamayan iki kız öğrenci bulundu. Önceki gün okuldan çıktıktan sonra eve dönmeyen ve aramalara rağmen kendilerinden haber alınamayan kız öğrencilerden iyi haber geldi. Emniyet müdürlüğünün titiz çalışması ve gü

Giresunlu kızlar bulundu
Giresun'da, iki gündür kendilerinden haber alınamayan iki kız öğrenci bulundu. Önceki gün okuldan çıktıktan sonra eve dönmeyen ve aramalara rağmen kendilerinden haber alınamayan kız öğrencilerden iyi haber geldi.
 
Emniyet müdürlüğünün titiz çalışması ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu kız çocuklarına ulaşıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aileleri tarafından haklarında kayıp müracaatında bulunulan 1999 doğumlu D.N.U. ve 2000 yılı doğumlu G.E. isimli öğrencilerin bulunması için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldığı belirtildi.
 
Yapılan çalışmalar sonucu Bulancak ilçesinde kız çocuklarının tespit edildiği belirtilerek şu bilgi verildi: "Saklanmış oldukları adres tespit edilmiştir. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bilgisi dahilinde çocuklar saklanmış oldukları adreste bulunarak ailelerine teslim edilmişlerdir."
 
D.N.U. ve G.E. adlı kız öğrencilerin okuldaki problemleri nedeniyle evlerine gidemediği ve kızların kaçırılma gibi bir durumlarının söz konusu olmadığı sadece ailelerinden korktukları için kaçtıkları öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler