Giresunlu Burakcan unutulmadı!

Burak Can Karamanoğlu, Giresun Tanıtım ve Kültür Yürüyüşü’ne katılan hemşehrileri tarafından unutulmadı. Hayatta olsaydı Burak Can’ın da yürüyüşe katılacağını belirten hemşehrileri, Burak Can’ı rahmetle andı. Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 8. G

Giresunlu Burakcan unutulmadı!
Burak Can Karamanoğlu, Giresun Tanıtım ve Kültür Yürüyüşü’ne katılan hemşehrileri tarafından unutulmadı. Hayatta olsaydı Burak Can’ın da yürüyüşe katılacağını belirten hemşehrileri, Burak Can’ı rahmetle andı.
 
Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Giresun Günleri’nin öncesinde gerçekleştirilen Giresun Tanıtım ve Kültür Yürüyüşü’ne katılan vatandaşlar, sevinç ve hüznü bir arada yaşadı. Okmeydanı’ndaki Berkin Elvan eylemleri sırasında hayatını kaybeden Giresunlu Burak Can Karamanoğlu’nu unutmayan hemşehrileri, açtıkları pankartlarla Burak Can’ı rahmetle andı. Hayatta olsaydı Burak Can’ın da Giresun Tanıtım ve Kültür Yürüyüşü’ne katılacağını belirten hemşehrileri, Türkiye’ye hizmet eden, gönül veren ve şehit düşen herkesi rahmetle andıklarını söyledi.
 
Ülkeyi bölmek, parçalamak ve birbirine düşürmek isteyenlere nispeten böyle bir çalışmayı yaptıklarını ifade eden Giresunlu vatandaşlar, “Kimse bizi birbirimize düşüremez ve fitne çıkaramaz. Bu ülke için yapılmak istenenlerin farkındayız. Bu düşünce ile Burak Can pankartını taşımaktan gurur duyuyoruz. Sağcı, solcu, Kürt, Türk, Laz, Çerkez hepimiz biriz ve bu ülke için canımızı veririz. Yöresini, memleketini seven Burak Can kardeşimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler