Giresun'dan Bursa'ya esrar

Bir ihbarı değerlendiren Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü durdurdukları bir araç içerisinde yaptıkları aramalarda 1 kilo 440 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili ise 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgi

Giresun'dan Bursa'ya esrar

Bir ihbarı değerlendiren Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü durdurdukları bir araç içerisinde yaptıkları aramalarda 1 kilo 440 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili ise 3 kişi gözaltına alındı.
 

Edinilen bilgilere göre, Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri plakası açıklanmayan bir araç içerisinde Giresun’dan Bursa’ya uyuşturucu madde götürüleceği yönünde ihbar aldı.

İhbarı değerlendiren polis ekipleri, aracı Dereli Karayolu girişinde durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramalarda 1 kilo 440 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili ise araçta bulunan M.M., B.C.Ö ve A.Ş. gözaltına alındı.
 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel