Giresun'da zanlılar yakalandı

Giresun'un Espiye ilçesinde 2005 yılında Enes Dutal isimli şahsın (60) öldürülmesi olayı 7 yıl sonra çözüldü. Cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi, mahkemece tutuklandı. 2005 yılında Enes Dutal, Çam Mahallesi Boncukçu Deresi mevkiinde tabanca i

Giresun'da zanlılar yakalandı

Giresun'un Espiye ilçesinde 2005 yılında Enes Dutal isimli şahsın (60) öldürülmesi olayı 7 yıl sonra çözüldü. Cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi, mahkemece tutuklandı.

 

2005 yılında Enes Dutal, Çam Mahallesi Boncukçu Deresi mevkiinde tabanca ile vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayeti 7 yıl sonra çözdü. Dutal'ın, kan davası nedeniyle öldürüldüğü belirlendi.

 

Yapılan araştırmalar sonucu cinayeti işlediği belirlenen H.Ö. ile azmettirici oldukları tespit edilen H.G. ve K.H. isimli şahıslar gözaltına alındı.

 

Espiye Adliyesi'ne çıkarılan zanlılar, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel