Giresun'da yol ortasın da çıplak adam

Giresun'un en işlek caddesinde bir anda soyunmaya başlayan vatandaş, görenleri şaşırttı.Olay Giresun'da kalabalığın en yoğun olduğu Atatürk Meydanı'nda yaşandı. Atatürk Meydanı'na gelip herkesin gözü önünde çırılçıplak soyunan vatandaşı görenler ne olup b

Giresun'da yol ortasın da çıplak adam
Giresun'un en işlek caddesinde bir anda soyunmaya başlayan vatandaş, görenleri şaşırttı.
Olay Giresun'da kalabalığın en yoğun olduğu Atatürk Meydanı'nda yaşandı. Atatürk Meydanı'na gelip herkesin gözü önünde çırılçıplak soyunan vatandaşı görenler ne olup bittiğini anlamaya çalıştı.
 
ÇIRILÇIPLAK BANKTA OTURDU
 
Soyunan vatandaş ise çevresindekilere aldırış etmeden önce soyundu sonra bir banka oturarak ön tarafına üzerinden çıkardığı gömleği serdi. Uzun süre bu şekilde oturan çıplak vatandaşı görenler ya yüzlerini kapattılar ya da aniden yolunu değiştirdiler. 
 
Çevredekilerin polise bilgi vermesine rağmen hiçbir polisin olay yerine gelip müdahale etmediği çıplak vatandaş uzun bir süre burada oturduktan sonra yine soyunduğu gibi giyinerek herkesin şaşkın bakışları arasında meydandan uzaklaştı. 
 
Çıplak vatandaşın akli dengesinin bozuk olabileceği düşünülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel