Giresun'da yangın! 5 dönüm alan...

Giresun'un Görele ilçesine Bağlı Kaba Mahallesi Mezarlık Mevkiinde akşam saatlerinde çıkan fındıklık ve çalılık yangını söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde vatandaşların yangını fark etmesinin ardından İlçe Emniyeti, İlçe Belediye İtf

Giresun'da yangın! 5 dönüm alan...

Giresun'un Görele ilçesine Bağlı Kaba Mahallesi Mezarlık Mevkiinde akşam saatlerinde çıkan fındıklık ve çalılık yangını söndürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde vatandaşların yangını fark etmesinin ardından İlçe Emniyeti, İlçe Belediye İtfaiyesi ve yöre halkı ile yangın söndürme çalışmaları gerçekleştirildiği, İtfaiye ekipleri ile vatandaşların yangın alanının etrafını çevirerek yayılmasını önlemeye çalıştı. Yaklaşık 5 dönüm alan yangından zarar gördü. Söndürme çalışmalarında rüzgarın şiddeti nedeniyle ekipler zor anlar yaşanırken, örtüde etkili olan yangın zaman zaman fındık bahçesine sıçrasa da yayılması önlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel