Giresun'da vergi rekortmeni belli oldu

Giresun’da Kurumlar Vergisi rekortmeni Çakırmelikoğlu Madensuyu İşletmesi San. Tic. A.Ş oldu.Giresun Defterdarlığı 2013 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.Giresun Deftardarlığından yapılan yazılı açıklamada, Giresun'da kurumlar vergisinde ilk

Giresun'da vergi rekortmeni belli oldu

Giresun’da Kurumlar Vergisi rekortmeni Çakırmelikoğlu Madensuyu İşletmesi San. Tic. A.Ş oldu.

Giresun Defterdarlığı 2013 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.

Giresun Deftardarlığından yapılan yazılı açıklamada, Giresun'da kurumlar vergisinde ilk 100'e giren firmaların listesinin yayımlandığı belirtildi.

Açıklamada, Giresun'da 2013 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi rekortmeni şirketin bir milyon 286 bin 266 lira 58 kuruş ile Çakırmelikoğlu Madensuyu İşletmesi San. Tic. A.Ş.'nin olduğu belirtildi.

Giresun'da 2013 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi ikincisinin 832 bin 212 lira 19 kuruşla Afta Market Gıda ve İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti.'nin olduğu kaydedilen açıklamada, üçüncü sırayı ise 333 bin 627 lira 38 kuruşla da Süleymanoğlu Mühendislik ve İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti'nin elde ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel