Giresun'da uyuşturucuya savaş açtı

 Giresun’da uzun yıllar uyuşturucu bağımlısı olarak hayatını sürdüren İbrahim Yücel şimdi uyuşturucu ile mücadele için imza kampanyası başlattı. Giresun’da taksicilik yaparak geçimini sağlayan İbrahim Yücel, 20 yılı aşkın süredir kullandığı uyuşturucu ile

Giresun'da uyuşturucuya savaş açtı

 Giresun’da uzun yıllar uyuşturucu bağımlısı olarak hayatını sürdüren İbrahim Yücel şimdi uyuşturucu ile mücadele için imza kampanyası başlattı. 

Giresun’da taksicilik yaparak geçimini sağlayan İbrahim Yücel, 20 yılı aşkın süredir kullandığı uyuşturucu ile önce kendisi mücadele ederek kurtuldu. Ardından ise gençleri bu kötü alışkanlıktan kurtarmak için iş arkadaşlarıyla bir kampanya başlatarak esnaf ve mahallelilerden büyük destek gördüğünü söyledi. Uyuşturucu kullandığı yılları yaşamış olarak kabul etmediğini belirten Yücel bir çok defa intihara kalkıştığını, yuvasının dağıldığını ancak bugün yeni bir hayat yaşadığını ifade etti. Yücel “Nasıl oldu, nasıl başladım bilemiyorum. Fakat 20 yılı aşkın süre uyuşturucu kullandım. Bu süre içerisinde maddi sıkıntılar bir tarafa sağlık sorunları yaşadım.Bunalıma girdim. İntihar etmek istedim.Her şeyimi kaybettim.Sonra bir gün kendimle uyuşturucu mücadelesi başlattım ve kazanan ben oldum. Şimdi bir yıla yakındır kullanmıyorum.Ailemle bir aradayım.taksicilik yapıp geçiniyorum ve çok mutluyum. Keşke uyuşturucu ile geçen 20 yılım hiç yaşamamış olsaydım” dedi. 

Şimdi gençleri bu kötü alışkanlıklardan vazgeçirmek için imza kampanyası başlattığını ve bir dernek kurmak istediklerini de belirten Yücel “Kendimin kazandığı uyuşturucu mücadelesini gençlere karşıda sürdürmek istiyorum. Uyuşturucunun çeşidi yoktur ve hepsi birdir. Bu nedenle bir imza kampanyası başlattım. Şimdiden bin 500 imza topladım. İş arkadaşlarım, esnaf ve mahalle sakinleri destek verdi. Şimdi uyuşturucu ile mücadele derneği kurmak istiyorum” diye konuştu. 

 

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ OLDU

İbrahim Yücel’e başlattığı örnek kampanyasında en büyük destekçisi olan eşi Özge Yücel oldu. Özge Yücel, “Eşim uyuşturucu yüzünden kendisine de bize de çok mutsuzluklar yaşattı.Kendisini bir çok defa camdan atmak istedi. Komaya girip baygınlıklar geçirdi. Zaman zaman katlanamaz hale geldik. Ama artık kötü günler geride kaldı. Şimdi uyuşturucu ile mücadele için çıktığı bu yolda yanındayım ve destekliyorum” şeklinde konuştu. 

Daha önce uyuşturucu kullanan ve İbrahim Yücel’in desteğiyle uyuşturucu kullanmaktan vazgeçen Mehmet Ali Bek ise “Uyuşturucuya askerde bazı arkadaşların etkisiyle başladım. Askerden sonrada alışkanlık devam etti. Vücudumda yaralar çıkmaya başladı.İbrahim Yücel’in desteği ve kampanyasıyla azalttım ve hatta hiç kullanmıyorum diyebilirim. Bu kampanyaya da destek olanlardanım” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel