Giresun'da uyuşturucu tacirlerine darbe

 Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi, tutuklandı.  Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İle Şebinkarahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi.

Giresun'da uyuşturucu tacirlerine darbe

 

Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi, tutuklandı. 
 
Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İle Şebinkarahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi.
 
Üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde satan, uyuşturucu (dişi hint keneviri) madde ekimi yapan, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasının kolaylaştırmak için yer temin eden, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişilere yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ekimi ve ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik olarak alınan arama kararlarına istinaden KOM Şube Müdürlüğünce, “Cadı” isimli narkotik maddeleri arama köpeği ile birlikte şahısların evlerinde ve arazilerinde yapılan arama sonucunda; 20.454 gram kenevir (kurutulmuş), 25 gram toz esrar ,3 kök kenevir bitkisi, 8 adet kuru sıkı tabanca ve şarjör, 3 adet el yapımı 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 Adet şarjör ve içerisinde 5 adet MKE yapılı fişek, 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve 1 adet şarjör ve 1 adet MKE yapımı fişek, 1 adet 9 mm çaplı metalik renkli namlusu açılarak bilye atabilecek hale getirilmiş kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi. 
 
Olayla ilgili olarak; İ.G., F.T., B.D. ve T.K ve isimli şahıslar yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler