Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı! Şüpheli şahıs hakkında karar

Giresun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı! Şüpheli şahıs hakkında karar

Giresun'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, sokak satıcılarına yönelik devam eden çalışmalar sırasında bir şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatle yürüttüğü operasyon kapsamında, U.Ç. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler tarafından yapılan detaylı aramada, şüphelinin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 42 gram sentetik uyuşturucu, 4 adet uyuşturucu hap ve 6,8 gram esrar ele geçirildi. Bu bulgular, şüphelinin uyuşturucu ticareti ile bağlantılı olduğuna dair somut deliller sunuyor.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği ve burada çıkarıldığı hakimlik tarafından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler