Giresun'da toplu sünnet töreni

  Giresunlu Sanayici İşadamı Öner Hekim, henüz 12 yaşındayken vefat eden oğlu Ömer Hekim adına 19. sünnet şöleniyle 100 çocuğu sünnet ettirdi. Piraziz İlçesi Ömer Hekim Sağlık Ocağı’nda düzenlenen sünnet şöleninde konuşan, Kaymakam Hüseyin Çam, düzenlenen

Giresun'da toplu sünnet töreni

 

 

Giresunlu Sanayici İşadamı Öner Hekim, henüz 12 yaşındayken vefat eden oğlu Ömer Hekim adına 19. sünnet şöleniyle 100 çocuğu sünnet ettirdi. Piraziz İlçesi Ömer Hekim Sağlık Ocağı’nda düzenlenen sünnet şöleninde konuşan, Kaymakam Hüseyin Çam, düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımlarını atan çocukların gelecekte asker olarak vatanlarını koruyacaklarını söyledi. Kaymakam Çam “Bizler millet olarak acıların paylaştıkça azalıp, sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığının bilincindeyiz. Bu nedenle bugün burada çocuklarımızın mutluluklarına ortak olup o mutlulukları çoğaltmak istiyoruz. Özellikle bu günlerde millet olarak sevinmeye çok ihtiyacımız var. Maalesef Hakkari’den gelen şehit haberleriyle ulus olarak çok üzüldük. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Bugün burada sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız gelecekte asker olup vatanlarını harici ve dahili düşmanlardan koruyacaklardır” dedi.

Ayrıca İşadamı Öner Hekim’in, her zaman maddi ve manevi destekleriyle hemşerilerinin yanında olduğunu da ifade eden Kaymakam Çam “ İlçemizde bu yıl 19.sunu sünnet şölenini gerçekleştiren ve ilçemizin ihtiyaçlarını giderilmesinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen işadamımız Öner Hekim’e teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Düzenlenen sünnet şölenine Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Cafer Mavi, Jandarma Karakol Komutanı Metin Öztaş, Emniyet Müdürü Ünal Kılınç, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Ömer Şensöz, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve çocukları sünnet olacak aileler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel