Giresun'da Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde çalışma

Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Giresun'da Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde yapılan çalışma ile ilgili karayolları uyardı.

Giresun'da Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde çalışma

Türkiye'nin dört bir yanında karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son yol durumu bültenine göre, birçok önemli güzergahta trafik düzenlemeleri yapılarak ulaşımın kontrollü bir şekilde sürdürülmesi sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Babaeski ve Lüleburgaz kavşakları arasında güney taşıma yolunda başlayacak üstyapı onarım ve yenileme faaliyetleri, şerit daraltmaları ile diğer şeritlerden ulaşımın devam etmesine olanak tanıyacak. Bu çalışmalar haftanın her günü, günün 24 saati esasına göre yürütülecek.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında, Malkara-Çanakkale Kesimi'nde (1915 Çanakkale Köprüsü de dahil) Lapseki-Çanakkale kavşakları arasındaki bakım ve onarım işlemleri nedeniyle Tekirdağ yönünde trafik, karşı şeritten iki yönlü olarak akıtılıyor.

Ermenek-Mut yolunun 13-14. kilometreleri arasında yapılacak patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle yol, gün içinde belirli saatlerde trafiğe kapatılacak. Ankara-Niğde Otoyolu'nda ise Emirler Kavşağı bağlantı yolunda yürütülen bakım ve onarım işlemleri Ankara ve Niğde yönlerinde sağ şeridin kullanımını kısıtlıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde elektrik ve elektronik sistemlerin bakımı sebebiyle akşam saatlerine kadar tüneller trafiğe kapalı olacak. Alternatif olarak servis yolu kullanıma açık tutuluyor.

Manisa-İzmir devlet yolunun Anıt Kavşağı mevkiinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kavşak yapım çalışması nedeniyle İzmir istikameti ve Manisa şehir merkezine dönüş yolu dört ay süreyle trafiğe kapalı kalacak.

Taşucu-Silifke-Erdemli yolunda Yeşilovacık T-1 Tüneli girişi ile Kavşak-1 bölgesinde gerçekleştirilen patlatmalı yapım çalışmaları ve Bandırma-Biga yolunun kavşak düzenleme faaliyetleri, trafik akışını kontrollü bir şekilde sürdürmeyi gerektiriyor.

Diyarbakır-Mardin yolunda ve Seydikemer-Söğüt yolunda yürütülen yapım çalışmaları da bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü trafik akışını zorunlu kılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücüleri çalışma alanlarındaki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeye, hız sınırlarına uymaya ve dikkatli olmaya çağırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler