Giresun Dereli’de Silahlı Kavga: 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Olay, Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Yıldız köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 60 yaşındaki R.Ç. ile 20 yaşındaki Kadir Aslan arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, fiziksel kavgaya dönüştü.
Arbede Esnasında Tabanca Ateş Aldı
Kavga sırasında Kadir Aslan, yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile havaya ateş açtı. Bu sırada ikili arasında yaşanan boğuşma ve arbede esnasında tabanca tekrar ateş aldı. Silahtan çıkan kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu Kadir Aslan ağır yaralandı.
Hastanede Yaşamını Yitirdi
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı haldeki Aslan, bölgedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak genç adam, burada yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Soruşturma Devam Ediyor
Olayın ardından jandarma ekipleri inceleme başlattı. Kavgaya karışan R.Ç. gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.