Giresun'da suçlulara göz açtırılmıyor

Giresun’un Görele İlçesinde Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yol kontrolleriyle suçlulara göz açtırmıyor.  Giresun il ve Görele İlçe Jandarma ekiplerince Trabzon-Giresun Karadeniz Sahil Yolu Yeğenli Köyü girişinde yapılan kimlik kontrolleri

Giresun'da suçlulara göz açtırılmıyor
Giresun’un Görele İlçesinde Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yol kontrolleriyle suçlulara göz açtırmıyor. 
 
Giresun il ve Görele İlçe Jandarma ekiplerince Trabzon-Giresun Karadeniz Sahil Yolu Yeğenli Köyü girişinde yapılan kimlik kontrolleri sırasında özel bir araçta H.T.D (42) ait ruhsatsız kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca bir yolcu otobüsüyle yolculuk yapan kaçakçılık kanununa muhalefetten aranan B.E (31) isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
 
Halkın güvenli ve huzurlu seyahat etmesini sağlamak, kaçakçılığı önlemek ve aranan şahısların yakalanmasını sağlamak amacıyla yol kontrolü yapıldığı belirtildi.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı, Görele İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerle birlikte özel eğitimli narkotik köpeği ve bomba imha köpeği de arama faaliyetine katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler