Giresun'da sorunsuz seçim!

Giresun Valiliği, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Giresun'da sorunsuz bir şekilde tamamlandığını bildirdi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün il genelinde etkili olan kar yağışına karşın önceden alı

Giresun'da sorunsuz seçim!

Giresun Valiliği, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Giresun'da sorunsuz bir şekilde tamamlandığını bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün il genelinde etkili olan kar yağışına karşın önceden alınan tedbirler sayesinde oy sandıklarının en ücra köylere dahi zamanında ulaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, yine alınan tedbirler sayesinde Giresun'da seçim günü herhangi bir asayiş olayının yaşanmadığı vurgulanarak, "Tüm sandıklar süresinde açılarak oyların tasnifi yapıldı. Seçim sonuçları sandık malzemeleriyle birlikte ilçe seçim kurullarına güvenli bir şekilde teslim edildi" diye ifade edildi.

Seçimlerin, huzur içerisinde yapılmasındaki katkılarından dolayı, güvenlik güçleri, kamu görevlileri ile Giresun halkına da teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel