Travertenleri, yaylaları ve sodalı sularıyla tanınan Giresun’un Dereli ilçesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte görsel bir şölen sunuyor.
İlçenin en önemli turizm noktalarından biri olan Kuzalan Tabiat Parkı’nın üst kesimlerinde yer alan travertenler ve subasar ormanları, mevsimin etkisiyle sarı ve yeşilin iç içe geçtiği büyüleyici bir manzaraya büründü.

Doğaseverlerin uğrak noktası haline gelen bölge, sonbahar renkleriyle birlikte fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor.
Beyaz travertenlere ve yürüyüş yollarına ağaçlardan dökülen kızıl renkli yapraklar, güzel görüntüler oluşturdu.

Dereli-Şebinkarahisar kara yolu güzergahında araçla seyahat edenler, doğadaki görsel şölenin keyfini çıkardı.
Yavuzkemal beldesinin Süllü mevkisindeki renk geçişleri, doğaseverler için seyrine doyumsuz manzaralar oluşturuyor.

Kaynak:AA