Giresun'da sigara denetimi

Giresun'da, 2 bin 866 işyeri, kamu kurum ve kuruluşu ile toplu taşıma araçlarında bugüne kadar sigara denetimi yapıldığı bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 4207 Sayılı "Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önl

Giresun'da sigara denetimi

Giresun'da, 2 bin 866 işyeri, kamu kurum ve kuruluşu ile toplu taşıma araçlarında bugüne kadar sigara denetimi yapıldığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 4207 Sayılı "Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun"un 19 Temmuz 2009 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanıldığı belirtildi. Açıklamada, kanunun uygulanmaya başladığı dönemden bugüne kadar Giresun'da 621 kamu kurum ve kuruluşu, bin 894 işyeri ve 351 toplu taşıma aracı olmak üzere toplam 2 bin 886 sigara denetimi yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, denetimlerde aksaklık görülen yerlere yönelik 333 tutanak düzenlendiği vurgulanarak, "Sigara yasağı denetim ekipleri, uygulamanın tamamen benimsenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler